• Meillä käy liikuntaedut.
 • Toimitus ympäri Suomen.
 • Collector laskulla 30 pv maksuaikaa.
 • Saatavilla nyt.
 • Meillä käy liikuntaedut.
 • Toimitus ympäri Suomen.
 • Collector laskulla 30 pv maksuaikaa.
 • Saatavilla nyt.

Juoksuvalmennus Firstbeat Life seurannalla


Kuvaus

Opi juoksemaan sinulle sopivalla rytmillä.

Tässä 12 viikon valmennuksessa kehitetään peruskuntoa ja kevennetään juoksuaskelta. Tämän valmennuksen jälkeen sujuu pidemmätkin lenkit kevyesti. Opit harjoittelemaan juoksuharrastusta tukien. Valmennus sisältää erilaisia lenkkiharjoituksia sekä lihaskunto- ja koordinaatioharjoituksia. Lisäksi saat ohjeet kehonhuoltoon. Tähän valmennukseen et tarvitse kuntosalijäsenyyttä. Seuraa fyysistä kehitystäsi mittalaitteen avulla läpi valmennuksen.Mitä hyötyä on hyvästä juoksukunnosta?

Hyvä juoksukunto parantaa peruskuntoa, joka on kaiken harjoittelun perusta. Hyvän peruskunnon ansiosta työpäivän jälkeen jää energiaa myös vapaa-ajalle. Liikkuessa peruskestävyys alueella rasva myös palaa.
Valmennuksen tavoitteet:

✅parantaa VO2max tulosta

kehittää juoksukuntoasi

monipuolistaa harjoitteitasi

haastaa sinua eri harjoitteillaValmennus sisältää:

juoksijan treeniohjeet videoituna

kehonhuoltoharjoitus videoituna

12 viikon liikuntasuunnitelman

ohjeet alku-, ja lopputestaukseen

alkulämmittelyohjeet

koordinaatioharjoitus videoituna

HIIT -treenit

tehotreeni

tietoisku juoksijan ravitsemuksesta

vinkit hyvään juoksuasentoon

tietoisku palautumisesta


Lisäksi saat firstbeat life mittalaiteen omaksesi kolmen kuukauden lisenssillä. Firstbeat life mittaukseen kuuluu VO2max testaus eli maksimaalisen hapenottokyvyn testaus (kuntotesti). VO2max testin.

Voit mitata haluamasi määrän 1-5 vrk mittauksia rajoitetusti koko kolmen kuukauden ajan ja katsoa miten kuntosi paraneminen vaikuttaa vireystasoon sekä palautumiseen!


Valmennuksessa edetään viikko kerrallaan itsenäisesti.. Saat kattavan tietopaketin, treeniohjeet sekä kaksi sitoutunutta ohjaajaa tukemaan matkaasi. Suosittelemme, että teet itsellesi Firstbeat Life mittauksen vähintään 4 viikon välein (myös kuntotestin). Firstbeat Lifen avulla näet miten sinun omat valintasi kunnon parantamiseksi vaikuttavat sinun kuntotasoosi, unen laatuusi, stressistä palautumiseen ja jaksamiseen.
Miten toimitaan?

 1. Ostoksen tehtyäsi, saat kuitin sähköpostiisi.
 2. Saat sähköpostiisi kutsun Sykkeeseen Bestbeat valmentajalta Tarulta.
 3. Toimi sähköpostin ohjeiden mukaan, ja lataa itsellesi maksuton SYKE Tribe applikaatio play kaupasta tai appstoresta.
 4. Verkkovalmennuksen kaikki treeniohjeet (videoituna ja kirjallisena) tulevat käyttöösi SYKE Tribeen ja jäävät sinulle.
 5. Saat erillisen sähköpostin ohjeista Firstbeat Life sovelluksen lataamiseen, rekisteröitymiseen, sekä mittalaitteen tilaamiseen haluamaasi osoitteeseen.
 6. Saatuasi mittalaitteen lataa ja yhdistä se sovelluksessa ja aloita ensimmäinen mittaus (vähintään 3vrk). Tee tänä aikana myös kuntotasotesti ja täytä sovelluksesta löytyvää päiväkirjaa.
 7. Mittauksen jälkeen saat tarkimman analyysin hyvinvointisi tilasta ja kuntotasosta. Tulosten perusteella saat myös sinulle personoituja suosituksia.
 8. Firstbeat Life mittalaite jää sinulle omaksi. Lisenssiaikaa sovellukseen voit hankkia lisää, kun 3kk lisenssi aika on päättynyt.