• Meillä käy liikuntaedut.
  • Toimitus ympäri Suomen.
  • Collector laskulla 30 pv maksuaikaa.
  • Saatavilla nyt.
  • Meillä käy liikuntaedut.
  • Toimitus ympäri Suomen.
  • Collector laskulla 30 pv maksuaikaa.
  • Saatavilla nyt.

Firstbeat life

FIRSTBEAT LIFE

Henkilökohtainen terveys- ja hyvinvointi palvelu, joka avaa stressin, palautumisen, uven ja liikunnan tilannetta.

Mikä on Firstbeat life -palvelu?

Firstbeat life -palvelulla teet ammattilaistason fysiologisia mittauksen. Firstbeat life sovelluksen avulla, saat realiaikaiset mittaustulokset suoraan puhelimeesi. Realiaikaisen tiedon avulla näet kuinka kehosi reagoi eri tilanteisiin ja pystyt vaikuttamaan mm. liialliseen stressiin jo saman päivän aikana. Säännöllisen mittauksen avulla opit toimivia palautumiskeinoja ja osaat ennakoida.

Aktiivinen lisenssi sisältää haluamasi määrän 1-5 vrk mittauksia sekä mobiilisovelluksen käytön. Mittausjakson päätyttyä saat syventävän analyysin kuluneelta jaksolta sekä kattavan yhteenvedon kehosi reaktioista mittauspäiviltä.

Mittalaitteen lisäksi valitset itsellesi sopivan lisenssin, jonka aikana saat tehdä mittauksia kun sinulle sopii. Lisenssiä on mahdollista ostaa 3kk, 6kk ja 12kk.

Firstbeat life

Näe päivittäisten valintojesi vaikutukset.

Firstbeat Life yhdistää kehon reaktiot päivänaikaisiin tapahtumiin ja auttaa ymmärtämään, minkälaisilla pienillä mutta merkittävillä muutoksilla omaa hyvinvointia ja jaksamista voi edistää. Katso realiaikaiset tulokset mobiilisovelluksesta.

Osta verkkokaupasta.

Miten saan aktivoitua lisenssin?

Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi aktivointikoodin 1-2 arkipäivän aikana.

Mikä erottaa Firstbeat Lifen älykelloista ja muista kuluttajalaitteista?

Firstbeat Life nojaa yli kahden vuosikymmenen tieteelliseen tutkimus- ja kehitystyöhön, laajamittaiseen asiakaskokemukseen ja yli miljoonan analysoidun mittausvuorokauden tietokantaan, mikä tekee siitä markkinoiden edistyneimmän teknologian stressin ja palautumisen hallintaan.

Palveluun kuuluvan henkilökohtaisen mittalaitteen ja mobiilisovelluksen avulla jokainen käyttäjä voi seurata säännöllisesti hyvinvointiaan ja oivaltaa erilaisia tapoja oman terveytensä edistämiseen. Firstbeat Life antaa käyttäjälleen EKG-pohjaiseen sykevälivaihtelun mittaukseen perustuvaa tietoa niin stressistä, palautumisesta, unesta kuin fyysisestä aktiivisuudestakin ja tukee näin tasapainoista, kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Miksi Firstbeat Life mittaa sykevälivaihtelua eikä vain sykettä?

Firstbeat Life mittaa kehon liiketietoa ja sykevälivaihtelua sydämen sähköisestä toiminnasta millisekunnin tarkkuudella Bodyguard 3 -mittalaitteella ja rintakehälle kiinnitettävillä elektrodeilla – tarkemmin kuin on mahdollista millään muilla teknologioilla. Vaikka autonominen hermosto säätelee sekä sykettä että sykevälivaihtelua, kertoo sykevälivaihtelu huomattavasti enemmän siitä, mitä kehon sisällä tapahtuu – etenkin kun on kyse fysiologisesta palautumisesta, jota sympaattinen ja parasympaattinen hermosto säätelevät. Näin Firstbeat Life antaa luotettavan kuvan kehon fysiologisesta tilasta sekä kuormituksen että levon aikana.

Eikö jatkuva seuranta ole parempi kuin säännöllinen muutaman vuorokauden Firstbeat Life -mittaus?

Jatkuvassa mittauksessa on hyvät ja huonot puolensa. Se tarjoaa hyvän mahdollisuuden oman hyvinvoinnin trendien seuraamiseen, aktiivisuuden ylläpitämiseen tai esimerkiksi kunnon edistämiseen, mutta jos hyviä tuloksia ei tulekaan tai – mikä vielä pahempaa – mittaustuloksiin jää koukkuun, voi jatkuva seuranta kääntyä itseään vastaan. Mittaamisesta voi jopa tulla uusi stressitekijä arkeen ja informaatioähky vain pahenee.

Firstbeat Life -mittaukset kestävät yhdestä viiteen päivään ja ajankohdan voi valita itse. Säännöllinen mittaus antaa erittäin tarkan tilannekuvan ja auttaa seuraamaan omien valintojen vaikutuksia, mutta ilman jatkuvaa seurannan tarvetta. Säännölliset Firstbeat Life -tulokset ovat vähän kuin hyvin korkealaatuinen valokuva kehon tilanteesta, kun taas monet kuluttajalaitteet tarjoavat käyttäjälleen ok-tasoista videota.

Firstbeat Life antaa paitsi ymmärrettävän ja tarkan kuvan hyvinvoinnista, se myös auttaa tulkitsemaan mittaustuloksia jatkossa. Kuluttajalaitteiden jatkuva seuranta antaa yleistä kuvaa kehon tapahtumista, vaikkapa siitä liikutko tai nukutko riittävästi, mutta ne eivät kerro, miksi mitäkin tapahtuu.

MIksi Firstbeat life?

Mikä on Firstbeat Life ja miten se auttaa sinua?